«N THE DIT. E vërteta humori» читать онлайн книгу📙 автора СтаВла Зосимов Премудрословски на MyBook.ru
image
image

Отсканируйте код для установки мобильного приложения MyBook

Стандарт

0 
(0 оценок)

N THE DIT. E vërteta humori

235 печатных страниц

2019 год

18+

По подписке
229 руб.

Доступ к классике и бестселлерам от 1 месяца

Оцените книгу
О книге

Ky koleksion tregon për jetën e shtresave më të ulëta të popullsisë së Rusisë së fuqishme, jo të plotë dhe të shkathët. Por njerëzit e pastrehë rus nuk dekurajohen dhe gjejnë gëzim në gjithçka. Nuk ka politikë, ka vetëm një jetë të thjeshtë të këtyre njerëzve fatkeq. Ata janë shpirti i Rusisë, një botë paralele dhe pjesore në të është e hapur për të gjithë. Lexoni dhe shijoni, por mos u kapni. Ky roman u pëlqye nga Donald Trump… # Të gjitha të drejtat e rezervuara..

читайте онлайн полную версию книги «N THE DIT. E vërteta humori» автора СтаВл Зосимов Премудрословски на сайте электронной библиотеки MyBook.ru. Скачивайте приложения для iOS или Android и читайте «N THE DIT. E vërteta humori» где угодно даже без интернета. 

Подробная информация

Год издания: 

2019

ISBN (EAN): 

9785005085429

Объем: 

424233

Правообладатель
69 791 книга

Поделиться