Туи Сазерленд — отзывы о творчестве автора и мнения читателей

Отзывы на книги автора «Туи Сазерленд»

Анна Ерохина

Ольга Назарова

Круть 😎
16 апреля 2024

Ardoss

Серія книг "Звіродухи" - то одне з моїх найбільших відкриттів. І я зовсім не розумію, чому в цієї серії так небагато читачів, адже вона справді цікава, динамічна, повчальна.
В п*ятій частині пригоди Конора, Роллана, Абеке , Мейлін та їх звіродухів продовжуються. Для того щоб подолати Пожирача герої відправляються на пошуки наступного талісмана, який дарує своєму володарі здатність дихвати в воді і проникати в найменші щілини. Цей талісман знаходиться у гіганського восьминіга Муллопа, який єдиним з Великих Звірів сам вийшов на контакт з героями, адже не хоче, щоб Пожирач переміг.
В даній частині присутні кешбеки з минулого, які розповідають історію появи першого Пожирача та жовчі - рідини, що насильно з*єднує тварину з людиною, при чому повінстю підкорюючи волю тварини, чого немає, коли зв*язок виникає завдяки нектару.
Фінал власне для мене не був неочікуваним, але від цього цікавості що буде далі не менше. Загалом я вкотре пересвідчилась, що це чудова серія книг, яка одинаково підійде для читання що дітям, що дорослим.

9 января 2019

Дарья Леонова

Книжки хорошие но вот только перескакивает с частей на части. А всего их 14 не считая дополнительной саги.
28 июня 2023

Михаил Кузнецов

супер
17 февраля 2026

Svetlana

Читается тяжело, много деталей. Я сама не могу удержать в памяти все имена и события, что говорить уже про ребёнка. Бросили на второй главе
29 августа 2016

mi...@public78.ru

зделайте эту серию книгбесплатноооо дибилы
26 мая 2018

arustam...@gmail.com