Книга или автор
0,0
0 читателей оценили
244 печ. страниц
2019 год
18+
Оцените книгу

О книге

Koléksi ieu nyaritakeun kahirupan lapisan panghandapna tina populasi anu kawasa, teu lengkep sareng kapinteran Rusia. Tapi jalma-jalma anu teu boga basa Rusia henteu resep sareng mendakan kabagjaan dina sagala hal. Teu aya politik, ngan aya kahirupan saderhana jalma-jalma musibah ieu. Aranjeunna mangrupikeun jiwa Rusia, dunya anu paralel sareng sepalarna di lebet pikeun sadayana. Maca teras nikmati, tapi moal kajepet. Novel ieu disukai ku Donald Trump… #Sadaya hak ditangtayungan..

Читайте онлайн полную версию книги «DI HARI. Kaleresan pikaseurieun» автора СтаВла Зосимов Премудрословски на сайте электронной библиотеки MyBook.ru. Скачивайте приложения для iOS или Android и читайте «DI HARI. Kaleresan pikaseurieun» где угодно даже без интернета.

Подробная информация

Год издания: 2019

ISBN (EAN): 9785005096661

Объем: 440.1 тыс. знаков