«DI HARI. Kaleresan pikaseurieun» читать онлайн книгу 📙 автора СтаВла Зосимов Премудрословски на MyBook.ru
image

Отсканируйте код для установки мобильного приложения MyBook

Стандарт

0 
(0 оценок)

DI HARI. Kaleresan pikaseurieun

244 печатные страницы

2019 год

18+

По подписке
229 руб.

Доступ к классике и бестселлерам от 1 месяца

Оцените книгу
О книге

Koléksi ieu nyaritakeun kahirupan lapisan panghandapna tina populasi anu kawasa, teu lengkep sareng kapinteran Rusia. Tapi jalma-jalma anu teu boga basa Rusia henteu resep sareng mendakan kabagjaan dina sagala hal. Teu aya politik, ngan aya kahirupan saderhana jalma-jalma musibah ieu. Aranjeunna mangrupikeun jiwa Rusia, dunya anu paralel sareng sepalarna di lebet pikeun sadayana. Maca teras nikmati, tapi moal kajepet. Novel ieu disukai ku Donald Trump… #Sadaya hak ditangtayungan..

читайте онлайн полную версию книги «DI HARI. Kaleresan pikaseurieun» автора СтаВл Зосимов Премудрословски на сайте электронной библиотеки MyBook.ru. Скачивайте приложения для iOS или Android и читайте «DI HARI. Kaleresan pikaseurieun» где угодно даже без интернета. 

Подробная информация

Год издания: 

2019

ISBN (EAN): 

9785005096661

Объем: 

440139

Правообладатель
68 776 книг

Поделиться

Автор книги